Gå videre til innhold
Er du plaget med lett blærekatarr?

Pressemelding -

Er du plaget med lett blærekatarr?

Ikke bare å hoppe i vannet

Etter den søte kløe kommer som kjent den sure svie, i overført betydning: Hvis du er kvinne og glad i å bade om sommeren, så har du også økt risiko for å få lett blærekatarr. Det er spesielt aktuelt hvis du har vært utsatt for det før. Vi skal ikke ta bort badegleden av den grunn, men med litt kunnskap kan vi lettere unngå den potensielle «sure svien»

En irritert urinblære trekker seg lett sammen og utløser behovet for hyppig "småskvetting".Vannlatingen kan også være smertefull som følge av sårhet i urinrøret. Kjennetegnene for denne tilstanden er så typiske, at de aller fleste som har hatt lett blærekatarr, vil være i stand til å vite når de har fått dette igjen.

Forebygging og behandling

Unngå å gå rundt med kald og våt bikinitruse. Ta med deg en tørr som du skifter til etter badet, og bruk den våte igjen ved neste dukkert. Kvinner som ofte får lett blærekatarr bør drikke mye væske for å få skylt godt igjennom blæren og urinrøret.

Buchu

Buchu, som er en kjent plante fra SørAfrikansk urtemedisin, har tradisjonelt blitt brukt mot lett blærekatarr. CranMax inneholder en unik kombinasjon av tranebær og buchu og er naturens hjelp mot lettere blærekatarr. Den kan brukes både akutt og forebyggende. CranMax er helt fri for kunstige tilsetningsstoffer. Den inneholder 100 kapsler.

Nature's Sunshine har vært på det norske markedet i 30 år, og flere av deres produkter har

vært bestselgere siden oppstart. De er kjent for å føre den strengeste kontroll både hva gjelder råvareinnhenting og produksjon for å sikre optimal kvalitet på sine produkter. Som de selv sier: Vår kvalitetsgaranti er din.

Selges i helsekost og Soma.no

Veil.pris: kr 269,-.


For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS:

lena.klovstad@midsona.no, 97070867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge