Gå videre til innhold
Endelig en god svenske!

Pressemelding -

Endelig en god svenske!

Svenskene er klare for VM på hjemmebane i Falun, men hittil denne vinteren har det ikke vært mye å skrive hjem om for de svenske idrettsutøverne. Heldigvis for söta bror så vil de uansett ha én svensk prestasjon å vise til i februar 2015, de lanserer Dalblads SWEBAR og SWESHAKE i norsk dagligvare.

Tilstrekkelig inntak av protein blir stadig trukket frem som en grunnleggende del av kostholdet vårt. I tillegg er det en økende trend innen idrett og mosjonering hos nordmenn, og løp som for eksempel Birkebeinerrennet har i år nesten 12.000 påmeldte. Dette økte aktivitetsnivået gjør at det også oppstår et økt behov for proteinrikt kosthold.

Proteinbarer er praktiske og smakfulle verktøy for å sikre at behovene dekkes. Spesielt under og etter trening, når kroppen trenger raskt påfyll av protein for å restituere og bygge muskelmasse, er det stadig fler som ser nytten av å ha en proteinbar for hånden. Nå kommer altså et nytt alternativ på hyllen i norske dagligvarebutikker, Dalblads med sine svenske kvalitetsprodukter. 

Dalblads SWEBAR er markedsleder innen sportsernæring i svensk dagligvare, og for mange nordmenn er merkevaren allerede kjent gjennom norske treningssenter, sportsforretninger og netthandel. Nå blir altså den svenske kvalitetsleverandøren tilgjengelig i utvalgte dagligvarebutikker med en veil. pris på kr 29. Barene finnes i de smakfulle varianterne Fudge Crisp, Chocolate, Banana-Chocolate, Cocos og Lakris. I tillegg lanseres drikkevarianten SWESHAKE Chocolate. 

Alle variantene er basert på en høykvalitetsblanding av myse- kasein- og eggehvitteprotein. Karbohydratene som bidrar til å gjenopprette glykogenlagrene stammer fra fruktose og glukose, produktene er uten kunstig søtning.

Det er ingen tvil om at det endelig er en god svenske på banen, følgende tilbakemeldinger ble gitt da mer enn 400 smaksprøver ble delt ut på SATS i februar 2015:

"Dette er de beste barene jeg har smakt"

"Liker egentlig ikke konsistensen på proteinbarer, men disse var supre, spesielt med crisp"

"Så kjekt å ta med seg i treningsbagen"

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge