Gå videre til innhold
Bli med på supermatens dager 24. – 26. mai!

Pressemelding -

Bli med på supermatens dager 24. – 26. mai!

Har du lyst å lære mer om supermat eller prøve produkter du aldri har prøvd før? Ta turen innom din nærmeste Life- eller Sunkost-butikk fra 24. – 26. mai for gode tips og 30 % rabatt på alle Supernature-produkter. Kyndige butikkansatte står i tillegg klare med gode råd og deilige smaksprøver!

Hva er supermat?
La oss slå fast det viktigste først: Supermat er enkel, sunn og smart mat! Det er matplanter med gode næringsverdier, som kan gi en positiv innvirkning på helsen din. Begrepet supermat er kun en måte å klassifisere de aller beste matplantene våre på. Supermat gir deg bredspektret næring på en enkel og rask måte – uten at du trenger å forandre kostholdet ditt. Det finnes ikke noe rett eller galt, på samme måte som at det ikke finnes en «riktig» frukt eller grønnsak å starte med når du skal velge fra grøntdisken.

Hvorfor supermat?
Supermat gir deg næringsstoffer du har godt av. Visste du for eksempel at spirulina inneholder vitamin A og K, eller at 2 ts av den blåbrønne algen inneholder dobbelt så mye betakaroten som en stor gulrot? Har du hørt at råkakao er bra for deg som trener fordi den er rik på protein og magnesium? Topper du smoothien din med gojibær får du i tillegg i deg vitamin C på en lett, søt og litt syrlig måte. Med supermat blir det enklere å få i seg næringsrik mat!

Og du? Supermat er forresten ikke bare bra for deg. Supernatures produkter er også bærekraftig mat og mat jorda vår liker at vi spiser. Produksjon av plantebasert mat krever mindre energi og ressurser sammenlignet med kjøttproduksjon.

Hvordan bruke supermat?
Supermat handler ikke om å erstatte, men å tilføre. Topp favorittfrokosten din med søt smak fra gojibær og bipollen, eller boost en grønn smoothie med spirulina. Med litt erteprotein i treningsshaken får du i deg viktige byggeklosser. Er du glad i søtt? Lag sunnere brownie og sjokolade-is med råkakao. Har du forresten prøvd å tilsette Spirulina Mint & Kakao i mandelmelk? En digg og sunnere sjokomelk! Her er det kun fantasien som setter grenser.

For mer informasjon ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge