Gå videre til innhold
Beyond Greens - fermentert, økologisk gressblanding

Pressemelding -

Beyond Greens - fermentert, økologisk gressblanding

Prøv den nye formulaen til Beyond Greens. Fermentert, økologisk gressblanding som du enkelt kan implementere i maten du lager.

Har du kastet deg på fermenterings-trenden? Fermentering med melkesyrebakterier er en fin måte å bryte ned stivelsen i grønnsakene på. Vi relanserer Udo’s Choice Opti Green i ny forpakning og med ny forbedret formula. Beyond Greens kommer i pulverform og består av et bredt spekter av ulike typer gress, grønnsaker, urter og alger. Den er økologisk, rik på vitamin K, kilde til folsyre og jern og har flere gode egenskaper.

  • Godt for immunforsvaret
  • Bidrar til redusere tretthet og utmattelse
  • Bidrar til normal benbygning
  • Bidrar til normal koagulering av blodet

Du finner sunne, gode oppskrifter med Beyond Greens på www.soma.no

Veil.pris: kr 389,-. Utsalgssted: Helsekost og www.soma.no

For mer informasjon høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge