Gå videre til innhold
Barn med forkjølelsessymptomer? Forebygg med nyheten Echinaforce Junior

Pressemelding -

Barn med forkjølelsessymptomer? Forebygg med nyheten Echinaforce Junior

Stadig flere bruker solhatt for forebygging av forkjølelsessymptomer. Med nyheten Echinaforce Junior kan du enkelt gi solhatt til barna også.

Barn under syv år er i gjennomsnitt forkjølet 7-9 ganger årlig. Det kan fort bli mange sykedager for en småbarnsfamilie! Å hive innpå med C-vitamin når forkjølelsessymptomene kommer snikende er et velkjent triks, men virker det? Ny forskning taler for at du heller bør gi barna solhatt neste gang.

Blomsten rød solhatt har tradisjonelt blitt brukt til å støtte immunsystemet ved forkjølelsessymptomer, og i de senere år har også forskning gjentatte ganger støttet opp under effekten.En helt ny studie gjennomført på oppdrag av Bioforce, har sett på effekten av solhatt-tilskuddet Echinaforce Junior på barn sammenlignet med effekten av vitamin C.

Solhatt vs. vitamin C
Av de 203 barna i alderen 4-12 år fikk 103 av dem daglig A. Vogel Echinaforce Junior-tablett (400 mg tinktur fra solhatt), mens kontrollgruppen på 98 barn fikk daglig vitamin C (50 mg). Barna og foreldrene i de to gruppene kjente ikke til hvilken gruppe de var i, og begge gruppene tok tilskuddet tre ganger daglig i en periode på 4 måneder.

Mindre forkjølelsessymptomer og feber
Resultatene er gode nyheter for småbarnsforeldre, og taler for at mange bør vurdere å bytte taktikk når det gjelder å holde barna fri for forkjølelsessymptomer. Når det kom til antall forkjølelsesepisoder viste studien 32 % færre tilfeller i gruppen av barn som tok daglig tilskudd av solhatt. I de tilfellene barna som tok solhatt ble syke, var sykdomsperioden 1,4 dager kortere enn i gruppen som tok vitamin C. Lett feber oppstod i gjennomsnitt 1,6 dager vs. 4,9 dager, som er en reduksjon på 67 % for gruppen av barn som tok daglig tilskudd av solhatt!

A.Vogel Echinaforce Junior, veil. pris 229,- (120 tabletter). Selges i helsekost.

For mer informasjon, vareprøver og høyoppløselige bilder ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge