Gå videre til innhold
Bak uten sukker til jul

Pressemelding -

Bak uten sukker til jul

Er du en av de som ser frem til jul, men ikke kaloriene? Det er fullt mulig å bake kaker og lage julegodt uten sukker, og uten at det behøver å gå på bekostning av smak.

Du kan oppnå et lavere sukkerinntak ved å spise mindre sukker og erstatte søtsmaken med andre alternativer. Steviosa gir deg muligheten til å beholde den gode søte smaken i julebaksten uten å ha dårlig samvittighet. Steviosa smaker ikke bare søtt, men er også helt naturlig og har null kalorier.

Prøv vår havrekjeks med Steviosa for et sukkerredusert alternativ til julebaksten.

Havrekjeks med sjokolade og tranebær (ca 14 stk)

Ingredienser:

150 g store havregryn

100 g siktet speltmel

1 ts bakepulver

1/2 ts salt

1/2 ts kanel

70 g Cocosa Extra Virgin kokosolje

20 g (4 ts) Steviosa Sukker

10 dråper Steviosa flytende med vaniljesmak

1 egg, romtemperert

40 g tørkede tranebær

40 g mørk sjokolade, grovhakket

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Smelt kokosoljen. Miks sammen kokosolje og Steviosa Sukker med en kjøkkenmaskin/håndvisp. Tilsett egg og Steviosa-dråper og miks litt til. Bland sammen de tørre ingrediensene i en annen bolle. Tilsett litt og litt av det tørre i bollen med det våte. Rør til slutt inn tranebær og sjokoladebiter. Form så deigen til små baller som du trykker godt ned. Stek i ca. 15 minutter, eller til kjeksen har begynt å bli gyllen i kantene. La de avkjøle seg i 10 minutter på stekebrettet før du flytter den over på rist, og la de avkjøle seg helt. Oppbevar i lufttett beholder. Foto og oppskrift: Karoline Marberg

Steviosa fra Soma er produkter som egner seg til alt fra baking, matlaging og søting av drikker. Steviosa er fri for laktose, sukker og kunstige tilsetningsstoffer.

Selges i helsekost og på Soma.no

Veil.priser: Steviosa Sukker kr 89,- / Steviosa Pulver kr 149,- / Steviosa Tabletter kr 70,- / Steviosa Flytende kr 69,-



Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge