Gå videre til innhold
Atkins - din perfekte treningspartner!

Pressemelding -

Atkins - din perfekte treningspartner!

For at du skal få resultatene du ønsker etter alle treningstimene du legger ned er det viktig med et sunt og balansert kosthold som sikrer et tilstrekkelig inntak av proteiner.

Nyheten Atkins Advantage Fudge Caramel har en herlig smak av karamell. Den inneholder hele 15 gram protein per bar og er et godt alternativ til deg som trenger ekstra proteiner i forbindelse med trening.

Baren har lite sukker og karbohydrater sammenlignet med mange andre proteinbarer. I tillegg til å være et gunstig proteinpåfyll i forbindelse med trening er Atkins Advantage et perfekt mellommåltid på farten og et godt hjelpemiddel for den som følger et lavkarbokosthold.

Veil. Pris: 31,-
Utsalgssteder: Dagligvare, apotek, helsekost og www.soma.no

Ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig for smaksprøver og mer info.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge