Gå videre til innhold
Alma Norge AS ble Årets bedrift i 2014

Pressemelding -

Alma Norge AS ble Årets bedrift i 2014

Alma Norge AS ble Årets bedrift 2014 i Nes. Torsdag mottok de utmerkelsen på Nes Næringsråds prisfest i Pakkhuset i Årnes.


– Dette er helt strålende, og morsomt for de ansatte som har et solid eierskap til bedriften, sier Heidi Woldsnes, daglig leder i Alma Norge AS. Prisen ble delt ut av Terje Jordbekken i Sparebanken1 Hedmark, som sponser denne prisen.
– Det er mange bedrifter med gode resultater i Nes, og mange som jobber hardt for å oppnå disse resultatene, sa Jordbekken.

Godt omdømme for Nes
Jordbekken pekte på at årets prisvinner skaper positivt omdømme for Nes, og er en bedrift som er flinke til omnstilling og nytenking. De har også skapt mange nye arbeidsplasser, har høy kompetanse og høy serviceinnstilling. bedriftens visjon er «Gjøre Norge sunnere».
– Dette var veldig overraskende, og en fin julegave til de ansatte, konkluderte Woldsnes. Alma Norge AS har 31 ansatte.

Nes Næringsråd og Nes kommune ønsket i 2012 å øke fokuset på det lokale næringslivet, og startet da med noen lokale næringslivspriser. Årets utdeling er altså den tredje i rekken.


Kilde: Raumnes.no

Emner


Om Alma

Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.

Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.

Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge