Gå videre til innhold
Herlig julemat for alle

Nyhet -

Herlig julemat for alle

Ren, ekte og naturlig jul, med økologiske og «fri for» julevarer fra Alma Norge as. Alma har varer som passer alle, både de som ønsker en jul med rene, økologiske råvarer og de som ønsker å unngå melk eller gluten. I tillegg smaker det naturligvis kjempegodt.


Helios

Ekte og naturlig jul med økologiske råvarer uten unødvendige tilsetninger. Helios nøtter og tørket frukt er naturell, ikke tilsatt verken salt, olje eller noe annet. Egner seg godt som sunn snacks på julebordet, i bakst og i fruktsalaten. Helios sjokolademandler er en utsøkt kombinasjon av spanske mandler og belgisk sjokolade med spennende smaker av kokos og kanel. Perfekt til kaffen, eller som en vertinnegave. Helios har også økologisk grøtris til nissegrøten, og fermentert surkål uten tilsatt sukker. Frisk og aromatisk, og ikke minst god for magen.

YOGI TEA®

Tradisjonen tro lanserer Yogi Tea også i år sin økologiske te-julesamling. 24 teposer med ulike smaker – nærmest som en liten adventskalender. Perfekt både som vertinne-/venninnegave, eller som en liten hyggelig gave til deg selv. Senk skuldrene og nyt en deilig kopp med te mens du venter på julen.

Plamil

I år kommer Plamil med den søte nyheten Sjokoladesnømenn. Som alle Plamils produkter er også dette fri for gluten, melk, nøtter og egg. I tillegg kan man velge om man ønsker sjokoladen med eller uten sukker. Velger man den med sukker, får man i tillegg et økologisk og Fairtrade merket produkt. Snømennene kommer i praktisk lynlåspose. Julekos for alle – ment for å deles.

Fria

God glutenfri jul med Fria Butterdeig og Pepperkakedeig
Nå er det snart jul igjen! Hos Fria baker vi nå ekstra mye av vår gode Pepperkakedeig med en fortreffelig smak som hele familien setter pris på. Med Fria Butterdeig håper vi å inspirere til mange velduftende mat- og dessertretter som er typiske for julen. Disse må du prøve! Våre produkter er både gluten- og melkefrie. Du finner dem i frysedisken i dagligvare- og helsekostbutikker med bredt vareutvalg.

Lovemore

Smakfulle kjeks for hele familien. Lovemore Free from Foods gir deg «Fri for»-mat av høyeste kvalitet. Med 60 års bakeerfaring kan de si: Det vi gjør – det kan vi! Nå er de glutenfrie pepperkakemennene til selvpynting ute i butikk. Du finner dem i helsekostbutikker med bredt vareutvalg.

Emner

Kategorier

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge