Gå videre til innhold
Smaken av sommer – og deilig, forfriskende kokosvann!

Blogginnlegg -

Smaken av sommer – og deilig, forfriskende kokosvann!

Endelig ser det ut til at sommeren har meldt sin ankomst! Vi feirer dette med å dele noen forfriskende smoothie-oppskrifter basert på Dr. Antonio Martins kokosvann.

Sprinter
100 g agurk
75 g avokado
Sitronsaft
125 g ferskpresset appelsinjuice
200 g Dr. Antonio Martins kokosvann

Vask agurken og skrell halvparten av den. Del avokadoen på langs, vri den fra hverandre og fjern steinen. Hell litt sitronsaft på avokadoen og fjern skallet. Bland appelsinjuice og kokosvann med avokadoen og bland alt godt sammen i en blender.

Refresher
125 g pære
15-20 g ruccola
50 g avokado
200 g Dr. Antonio Martins kokosvann
Saften fra ½ sitron eller lime

Vask pæren, fjern kjernen og del den opp i biter. Vask ruccolaen i kaldt vann og rist den godt slik at alt vannet blir borte. Del avokadoen på langs, vri den fra hverandre og fjern steinen. Hell litt sitronsaft på avokadoen og fjern skallet. Tilsett kokosvann og bland alt godt sammen i en blender. Tilsett eventuelt litt mer sitron- eller limesaft hvis nødvendig.

Vitamino
75 g salat
10 g ruccola
30 g selleri
125 g pære
150 g Dr. Antonio Martins kokosvann
Saften fra ½ lime

Vask salat og ruccola og rist av vannet. Vask og kutt sellerien i små biter. Vask pæren, fjern kjernen og del den opp i biter. Tilsett kokosvann og bland alt godt sammen i en blender. Tilsett eventuelt litt mer limesaft hvis nødvending.


Om Dr. Antonio Martins
Dr. Antonio Martins er pioneren innen kokosvann og har det ekte, opprinnelige kokosvannet. Dr. Antonio Martins er den eneste merkevaren som garanterer bruk av kun unge kokosnøtter og er i tillegg sertifisert økologisk. Dr. Antonio Martins benytter ikke UHT (ultra high heating) og har vunnet flere priser for både merkevaren, smaken og kvaliteten.

Emner

Kategorier

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge