Gå videre til innhold
Gjør noe godt for deg selv og andre

Blogginnlegg -

Gjør noe godt for deg selv og andre

Intervju med Conrad Myers, Global CEO hos Yogi Tea.

Da flere og flere av oss forsøker å kvitte oss med stresset i hverdagen og leve i nuet er Mindfullness blitt den nyeste trenden som blir omtalt i avisene om dagen. Som mange andre metoder basert på meditasjon for å lindre stress er ikke mindfulness et nytt konsept, men den har sine røtter i en rekke tradisjonsrike kulturer verden over. 

En av disse er Ayurveda. En indisk doktrine basert på selvinnsikt og en holistisk tilnærmingsmåte til kropp, sjel og sinn. Den inkluderer bruken av en rekke urteteer for å fremme god helse. YOGI TEA® har sine røtter i Ayurveda og alle de nydelige krydderurter teene de lager er basert på kunnskapen om Ayurveda. YOGI TEA® ble etablert i Amerika på 1960-tallet og de autentiske teene har vært solgt i Europa helt siden 1970-tallet.

YOGI TEA® har over 40 te-varianter i Europa, og i USA og Canada finnes det over 60 te-varianter. «Vi tilpasser te blandingene etter nasjonal og regionale markeder» sier Conrad Myers, firmaets globale CEO. Han begynte i YOGI TEA® i september 2012, men flyttet midlertidig til Hamburg, Tyskland i november 2013 for å være nærmere det europeiske markedet. «Det interessante er at det er mer merkbar forskjell mellom kundenes preferanser i de forskjellige europeiske markedene. Man kan aldri være sikker på om en te som har suksess i et marked vil gjøre like stor suksess i andre europeiske marked.» 

Classic tea - den første og opprinnelige te blandingen - fortsetter å være den bestselgende teen for YOGI TEA®. Classic tea er teen grunnleggeren Yogi Bhajan serverte sine yoga studenter. Den har den unike blandingen av de tradisjonelle ayurvediske krydderurtene kanel, kardemomme, ingefær, nellik og sort pepper. Resultatet er en varmende og avslappende te som smaker nydelig. «Vi anbefaler å drikke teen på indisk måte - søtet med litt melk - for den perfekt godgjørende drikken» sier Mr Meyers.

Til tross for stoltheten over sitt opphav forsøker YOGI TEA® stadig å være innovative. De har de siste årene vært forutfor mange nye trender i markedet. YOGI TEA® har satset på økologisk dyrking- og fremstillingsmetoder siden 1980-tallet, og produserer bare teer som er laget av krydderurter fra verifiserte økologiske gårder. «Vi er ikke låst fast i fortiden, men vi tenker stadig på å fremstille nye produkter som følger moderne trender og tilfredsstiller behovene til kundene.» sier Mr Meyers. «Vi hopper ikke på hver nye trend som dukker opp, men vi står i alle fall ikke stille. Vi lanserer en eller to nye tetyper i året.» På dette årets Biofach messe i Nuremberg lanserte YOGI TEA® Choco mint (eller Frisher Geist som den heter på tysk), en ayurvedisk blanding av kakaoskall, peppermynte og lakrisrot. «Vi er stolte over at Fisher Geist ble valg ut som den beste drikken på messen», sier Mr Meyers. «Vi har brukt mye tid på å oppdatere våre pakningsdesign og i januar 2015 lanserte vi det nye utseende på nettsiden vår.»

YOGI TEA® er veldig stolte av å følge filosofien ‘Do good’ som har sin opprinnelse i ayurvediske tradisjon. Blant mange bærekraftig prosjekter rundt om i verden støtter YOGI TEA® organisasjoner som hjelper folk med et handikap ut i arbeid i Tyskland, og i India og Nepal støtter de prosjekter som driver tilfluktsentere for utsatte jenter og kvinner.

Kilde: Artikkelen er oversatt med tillatelse fra The European Food Journal

Related links

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge