Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Oscar-vinner Emma Stone velger Udo’s Choice

Tidligere i vinter vant Emma Stone Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for sin prestasjon i filmen La La Land. Nå deler hennes personlige trener tipsene som fikk Stone i form til filmen. Ett av dem: Sunne fettsyrer fra Udo’s Choice!

Har du sett La La Land? Da har du fått med deg Emma Stones imponerende prestasjon som den fremadstormende skuespilleren Mia Dolan – en rolle som krevde både en smidig og trent kropp.

I forberedelsen fikk hun hjelp av Hollywood-treneren Jason Walsh. Oppgaven hans var å bygge opp Emma Stones utholdenhet, styrke og energi for den krevende rollen.

Velger Udo’s Choice

For Stone var det viktig å bygge opp styrken i de store muskelgruppene. I tillegg var det viktig å begrense sukkerinntaket. Samtidig krevde rollen mye energi. For å gi muskler og kropp næring før og etter trening er proteiner, karbohydrater og sunt fett viktige næringsstoffer. Personlig trener Jason Walsh forteller at han tilførte Udo’s Choice Oljeblanding i hverdagsmaten for at Stone skulle få i seg de essensielle fettsyrene.

Udo’s Choice Oljeblanding er ferskpresset og vegetabilsk omega-3, -6 og 9-tilskudd – en optimal blanding av sunne fettsyrer som kroppen trenger. I tillegg til Udos originale oljeblanding som har vært en bestselger på markedet i 20 år, kan du nå også få tak i et 100 prosent vegetabilsk alternativ til fiskeolje i Udo’s Choice Oljeblanding med DHA.

Prøv Udo’s Choice du også! Du finner Udos produkter i helsekost og på Soma.no.

Les mer:

Kilde:

Følg gjerne Udo's Choice på Facebook!

For mer info og høyoppløselige bilder – kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS: hans.ola.hevroy@midsona.no, 915 28 672. 

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge