Gå videre til innhold
Gjør huden sommerklar med kokosolje og himalayasalt

Pressemelding -

Gjør huden sommerklar med kokosolje og himalayasalt

Du har kanskje hørt utsagnet «If you can’t eat it, don’t put it on your skin»? Denne kroppsskrubben er 100 prosent naturlig, og kan lages hjemme på 1-2-3!

Vi er alle klar for sommer og sol, men er du sikker på at huden din også er det? Gjør den fornøyd og sommerklar ved å lage din helt egen kroppsskrubb laget med kun 100 prosent naturlige ingredienser. Og vet du hva? Det er faktisk bare tre ingredienser som kreves!

Hjemmelaget kroppsskrubb

Du trenger:
2,5 dl Supernature Himalaysalt, grovt
1 dl Cocosa Extra Virgin
5-15 dråper essensiell olje, for eksempel lavendel, peppermynte eller appelsin.

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle, og oppbevar blandingen i et tett glass. En gang i uken skrubber du blandingen på fuktig hud, og skyller godt av.

Helt naturlig

Ingrediensene i kroppsskrubben er så naturlige at du også kan spise dem.

Himalaysalt er et uraffinert salt fra urhavene i Himalayafjellene. Det fine saltet er velegnet til ansiktsskrubb, mens det er grove er flott til kroppsskrubb. Saltet kan også brukes som badesalt eller til fotbad.

Kokosoljens mykgjørende egenskaper gjør at den egner seg bra i hudpleie, spesielt til ekstra tørr hud. Prøv også Cocosa til for eksempel slitte hårtupper, som barberingskrem eller som sminkefjerner. 

Veil. pris Supernature Himalayasalt 97 kroner, Cocosa Extra Virgin 200 ml 99 kroner. Selges i helsekost og på Soma.no. 

For mer info og høyoppløselige bilder – kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS: hans.ola.hevroy@midsona.no, 915 28 672.

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge