Gå videre til innhold
Boost smoothien din med plantebaserte proteiner

Pressemelding -

Boost smoothien din med plantebaserte proteiner

Med Supernature Erteprotein får du i deg proteiner raskt og effektivt. Én spiseskje pulver i smoothien, shaken eller pannekakerøra gir musklene dine nyttig drivstoff de trenger!

Supermat er matplanter med gode næringsverdier, som kan ha en positiv innvirkning på helsen din. Det handler rett og slett om å spise smartere, selv når døgnet ikke har nok timer.

Den største proteinkilden i et norsk gjennomsnittskosthold er kjøtt, men det er også mange nyttige proteinkilder i planteriket. Supernature Erteprotein inneholder hele 82 prosent protein, og passer perfekt for deg som ønsker ekstra proteintilførsel i kosten. Erteprotein er anvendelig og smaksnøytralt, og tåler fint oppvarming. Proteinpulveret passer derfor i alt fra smoothie og shake til sauser og varme retter som pannekaker og vafler.

Lettopptakelige proteiner med høy utnyttelsesgrad

I tillegg til at protein opprettholder benbygningen, bidrar det også til å øke og vedlikeholde muskelmassen. Hvis du trener mye er lettopptakelige proteiner med høy utnyttelsesgrad spesielt viktig, og derfor er erteprotein stadig mer populært blant mosjonister og fitness- og idrettsutøvere. Erteprotein anbefales av ernæringseksperter over hele verden.

Supernature Erteprotein er ideell for deg som liker å trene, for deg som er vegetarianer eller veganer, eller for deg som ønsker å øke proteininntaket i kosten på en smart og effektiv måte. Produktet er også gunstig for deg som har intoleranse mot, eller ønsker å unngå melk og proteiner fra soya. I tillegg er erteprotein perfekt for glutenallergikere.

Supernature Erteprotein er utvunnet av gule erter, og inneholder de essensielle aminosyrene og BCAA (forgrenede aminosyrer). Produktet inneholder ingen tilsetningsstoffer.

(Sjekk oppskrift under bildet). 

Lag din egen proteinrike kirsebærsmoothie

Du kan lett lage din egen smoothie med plantebaserte proteiner fra Supernature - som denne proteinrike kirsebærsmoothien fra dyktige Sassa Asli. 

Dette trenger du:

2 dl fryste kirsebær
1 dl fryste bjørnebær
1 dl fryste blåbær
1/2 avokado
1/2 ts ekte vaniljepulver
1 ss Supernature Erteprotein
1 ts kanel
1,5 dl kokosvann
1/2 mandelmelk

Topping:

Chiafrø
Spisbare blomster
Dine favorittbær
(for eksempel morbær)

Supernature Erteprotein 250 g selges for 184 kroner i helsekost og på Soma.no.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: 915 28 672, hans.ola.hevroy@midsona.no

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge