Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Helt naturlig tyggegummi fra The Humble Co.!

Mens de fleste moderne tyggegummier er laget av plast basert på råolje, inneholder tyggegummi fra The Humble Co. ingen plastbase og kun naturlige ingredienser. Både innholdet og forpakningen er 100 % nedbrytbar. Bra for tennene dine, og bra for miljøet!

Plast finnes overalt rundt oss, til og med i tyggegummi. Stadig flere er opptatt av hvordan man kan redusere plastforbruket i hverdagen, og dette har The Humble Co. tatt på alvor med sine populære bambustannbørster. Nå lanserer The Humble Co. også tyggegummi uten plastbase, og med 100 % naturlige ingredienser.

De første tyggegummiene på markedet hadde en base av chicle, som er naturlig plantegummi fra sapodilletreet. Etter hvert som etterspørselen etter tyggegummi økte ble chicle erstattet av et syntetisk produkt, og i dag er de fleste varianter på markedet laget av plast basert på råolje. The Humble Co. har i tråd med sin misjon om å redusere plastforbruket, basert sin tyggegummi på kun naturlige ingredienser: chicle fra sapodillatreet, xylitol fra bjørk og lecithin fra solsikke.

Tyggegummi fra The Humble Co. er:

  • Sukkerfri
  • Vegansk
  • Basert på kun naturlige ingredienser
  • Laget uten plastbase
  • Bra for tennene dine
  • Utviklet av tannleger

Som alle produktene til The Humble Co. er også tyggegummien utviklet av tannleger som bryr seg om tannhelse og miljø. I tillegg gir hvert eneste Humble-produkt som blir solgt penger til tannpleie-prosjekter for barn i nød, utført av The Humble Smile Foundation. Organisasjonen utvikler og leverer programmer og tiltak som informerer, lærer opp og bidrar til å forebygge munnsykdommer der det trengs mest. Les mer på www.humblesmile.org

The Humble Co. tyggegummi: Veil pris 29,-. Kommer i to smaker, mint og sitron. Selges i Life helsekost og på soma.no.

For mer informasjon og vareprøver ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge