Gå videre til innhold
Visse ting går aldri av moten

Pressemelding -

Visse ting går aldri av moten

Visste du at Mentholatum-salven er over 100 år gammel? Den grønne tuben med salve har gått i arv i flere generasjoner og er kjent for sine lindrende egenskaper og mange bruksområder.

Mentholatum Salve er seriens eldste og mest populære produkt. Den har mange trofaste og entusiastiske brukere og er kjent som salven med de mange gode egenskapene. En beskyttende balsamisk salve med en deilig duft av mentol, eukalyptus og ekstrakter fra furutre, som fukter, bløtgjør og lindrer både raskt og effektivt. Perfekt til hverdagsbruk. Tips! Smør på huden der det svir eller klør om sommeren. Ved ubehag i luftveiene, massèr inn på hals og bryst. Og bruk under nesen og på tørre lepper i vinter.

Mentholatum Lipbalm tar vare på leppene dine året rundt. Den klassiske lipbalmen dekker leppene med et tynt, lett og skinnende lag og beskytter mot vær og kulde. Bruk den når frosten biter, eller på tørre og sprukne lepper. Mentholatum Lipbalm er full av pleiende ingredienser og har den gode konsistensen som vår lipbalm er så kjent for, og dufter friskt av mentol.

Mentholatum Intensiv Håndkrem hjelper deg å unngå tørre hender og sprukken hud. De naturlige oljene tilfører fuktighet uten å virke for fet. Kremen trenger raskt inn i huden, har hudens ph-verdi og gir en frisk duft. Tips! Visste du at du kan bruke håndkremen også på føttene? Smør føttene inn med Mentholatum Intensiv Håndkrem før sengetid og ta på et par tynne bomullssokker. Da vil du våkne opp med deilige silkemyke føtter. Prøv selv og merk forskjellen!

Mentholatumproduktene får du kjøpt i apotek
Veil.pris:
Mentholatum Salve kr 99,-
Mentholatum Lipbalm kr 55,-
Mentholatum Intensiv Håndkrem kr 95,

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge
AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge