Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Vi introduserer nyheten Philips Avent Ultra Air!

Vi vet at du kun vil det beste for barnet ditt – og det vil vi også! Derfor har vi utviklet våre produkter spesielt etter barnets behov. Nye Philips Avent Ultra Air er designet for maksimal luftstrøm slik at babyens sensitive hud holder seg tørrere under smokkebruk.

Babyens hud kan lett bli irritert på steder der det kan være fuktighet, for eksempel rundt munnen når barnet bruker smokk. Det lette skjoldet på Philips Avent Ultra Air har fire ekstra store luftehull, og er designet for maksimal luftstrøm slik at babyens sensitive hud holder seg tørrere under smokkebruk.

Ultra air-skjoldet er lett og har avrundede kanter som gjør det hele mer komfortabelt for babyen. Silikonsmokken har en symmetrisk form som tar hensyn til babyens gane, tenner og tannkjøtt ettersom de vokser.

Babyer vet hva de liker!
Vi har spurt mødre hvordan deres baby reagerte på våre strukturerte silikonsmokker, og 98 % svarte at babyen tok både Philips Avent Ultra Soft- og Ultra Air-smokkene.

Enkel sterilisering på tre minutter:
Legg smokkene, som er godt skylte, i boksen som følger med. Fyll på ca. 25 ml vann, og kjør dem i mikrobølgeovnen på 750–1000 W i tre minutter. La smokkene avkjøles i fem minutter, hell ut vannet, og de er klare til bruk.

Philips Avent Utra Air (6-18 mnd.)finner du i dagligvare
Veil. pris 79,- (2 pakning)

For mer informasjon, ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge