Gå videre til innhold
Terra Chips - 100% naturlige grønnsakschips

Pressemelding -

Terra Chips - 100% naturlige grønnsakschips

Terra Chips er naturlige, glutenfrie fargerike chips fra spesielt utvalgte rotgrønnsaker fra hele verden. Produktet ble skapt av to kokker fra New York, og tanken var at chipsen skulle være like mye en smakfull snacks på bardisken som en vakker appetittvekker, en unik ingrediens i matlagningen eller et velsmakende tilbehør til måltidet. Chipsen er skånsomt behandlet og stekt på lavere temperaturer. Det er ingen konserveringsmidler, ingen fargestoffer og kun nøye utvalgte ingredienser.

Finn din favoritt:

Original: En miks av eksotiske rotgrønnsaker og gourmetpoteter gir en raffinert smaksopplevelse. En fargerik blanding bade for øyne og smaksløker.

Sweet potato: Sprø, riflede søtpotetchips. Chipsen har en mild og aromatisk smaksprofil og tilbyr en vri på den klassiske potetchipsen. Faller i smak hos de aller fleste.

Blues: Unik chips av blåpotet fra Peru. Produsert med en skånsom bakemetode som gjør chipsen ekstra sprø, men med 40 % mindre fett enn tradisjonell potetchips.

Nyhet! Mediterranean: Smaksrik grønnsakschips med et utvalg av rotgrønnsaker med varme smaker fra det solrike middelhavet. En balansert blanding av oregano, kaldpresset olivenolje og en anelse sitron gjør dette til en kjempegod smaksopplevelse.

Original, Søtpotet og Blues selges i utvalgte Spar,

Meny og Copp Mega. Du får alle variantene hos

www.soma.no Veil.pris kr 43- 45,-

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no , 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge