Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Supersmoothie som er bra for fordøyelsen!

En sunn fordøyelse sikrer at kroppen tar til seg de nødvendige næringsstoffene fra maten vi spiser og omgjør det til energi. Lag en næringsrik supersmoothie som er god for fordøyelsen, og hold magen i sjakk gjennom sommeren.

Molkosan Fruit er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse, og en kilde til kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer. L+ melkesyren er renset for melkeproteiner og kan derfor også tas av de som har melkeprotein- og laktoseintoleranse. Melkesyre fremmer et surt miljø i tarmen, som bidrar til et gunstig miljø for bakteriefloraen.

Molkosan Fruit er søtet med stevia, og har en deilig frisk smak av granateple og aroniabær.

Det eneste du trenger å gjøre annerledes med din favoritt-smoothie, er å tilsette 1 spiseskje A. Vogels Molkosan Fruit. I tillegg til å være en god og nyttig ingrediens i smoothie, er Molkosan Fruit også en forfriskende drikke i seg selv. Tilsett én spiseskje Molkosan Fruit i et glass med vann, frisk appelsin- eller eplejuice, eller rør det inn i litt yoghurt.

Molkosan Fruit er tilgjengelig i helsekostbutikker, veil pris 138,-

For mer informasjon, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS

Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge