Gå videre til innhold
Suksessrike Ombar – rå sjokolade i ny form

Pressemelding -

Suksessrike Ombar – rå sjokolade i ny form

OMBAR – rå sjokolade på sitt beste

Vår herlige 72% rå sjokolade kommer nå som delikate buttons.

Den dype, kremede, mørke sjokoladen smelter på tungen, og gjør hver bit til en smaksopplevelse. 72% raw buttons er selvfølgelig fri for melk og raffinert sukker, men har alt det gode som finnes i rå sjokolade.

Alle elsker den superpopulære, kremede Ombar Coco Mylk

Smaker som melkesjokolade, men er fri for både melk og raffinert sukker. Den har beholdt det gode, nemlig rå kakao, vitale melkesyrekulturer og myk kremsmak av kokos. Ikke rart at Coco Mylk Buttons elskes av både store og små!

Vi henter den høyeste kvaliteten av økolgiske råvarer fra etisk produksjon. Rå, uristet kakao fra Equador, uraffinert kokosblomstsukker fra Philipinene, hele frukter og bær fra Europa og vitale melkesyrebakterier fra USA. Ombar er økologisk sertifisert. Vekt 25 gram.

Utsalgssteder: Helsekost og www.soma.no
Veil.utsalgspris: kr 32,-

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Ombar... naturally better

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS

Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge