Gå videre til innhold
Støtt immunforsvaret ditt med naturlige hjelpemidler

Pressemelding -

Støtt immunforsvaret ditt med naturlige hjelpemidler

Voksne rammes av forkjølelse 1-2 ganger per år, mens barn under syv år rammes 7-9 ganger årlig. Vi bruker faktisk hele 3-5 år av livet vårt på å være forkjølet! Sjansen er med andre ord stor for t du blir rammet i forkjølelsessesongen. Støtt kroppens eget forsvar med naturlige hjelpemidler mot forkjølelse i høst og vinter.

Nature’s Sunshine Sambucus Force inneholder solhatt og et sterkt konsentrert ekstrakt av svarthyllbær. Svarthyll og solhatt kan virke styrkende på immunforsvaret og solhatt kan hjelpe mot forkjølelsessymptomer. Produktet inneholder også olivenbladekstrakt og bidronninggele. Sambucus Force kan med fordel brukes når det begynner å krible i halsen for å forhindre at forkjølelse får å utvikle seg.

Fenu-Max fra Nature’s Sunshine virker lindrende ved tett nese og er lett slimløsende ved forkjølelse. Den inneholder bukkehornsfrø og timian, som tradisjonelt er blitt brukt mot tett nese. Et godt tips er å løse kapselens innhold i varmt vann og drikke som te. Du kan legge et klede over hodet, mens du trekker dampen inn gjennom nesen.

Nature’s Sunshine fører den strengeste kontroll både hva gjelder råvareinnhenting og produksjon for å sikre optimal kvalitet på sine produkter.

Selges på apotek, helsekost og soma.no

Veil.pris Sambucus Force kr 255,- Fenu-Max kr 240,-


For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867.

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge