Gå videre til innhold
Sterke nyheter fra Swebar!

Pressemelding -

Sterke nyheter fra Swebar!

Nå får du kjøpt helt nye barer fra Friggs, Atkins og Swebar. Men hva bør du velge som mellommåltid, og hvilke passer best etter trening? Her får du hjelp til å velge riktig nyhet.

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få i seg nok næring. En bar kan du lett ta med deg i veska eller treningsbagen som et sunt påfyll av ekstra krefter. Men hvilken bør du velge?

NYHET FRA ATKINS: Glutenfritt mellommåltid med lite sukker

Fra Atkins kommer en ny og smakfull müslibar med samme kvaliteter som de gode Atkins-barene er kjent for: God smak, lavt sukkerinnhold og rik på proteiner. Atkins Coconut Almond Crisp er også rik på kostfiber. Baren veier 60 gram, og er et fint mellommåltid.

I tillegg er den fri for gluten og palmeolje.

Veil. pris Atkins Coconut Almond Crisp: 35 kroner.

Selges i Boots Apotek, Apotek 1 og på www.soma.no.

NYHETER FRA FRIGGS: Økologiske, glutenfrie mellommåltider

Alle Friggs sine barer er perfekt å ha med seg i vesken som et mellommåltid etter lunsj eller før trening – eller rett og slett når du har lyst på noe digg. Enkelt og veldig godt!

Nå gir Friggs deg flere smaker å velge mellom enn tidligere. De utvider nemlig sortimentet sitt med to nye økologiske og glutenfrie frukt- og nøttebarer uten palmeolje. Den ene med en herlig smak av hasselnøtt og mørk sjokolade. I nyhet nummer to er gojibær blandet med deilig mørk sjokolade.

Veil. pris Friggs Hazelnut Dark Chocolate og Friggs Goji Berry Dark Chocolate: 25 kroner.

Selges i Meny, Spar, Boots Apotek og på www.soma.no.

NYHETER FRA DALBLADS: Proteinrike svensker

Swebar har allerede mange proteinbarer laget for deg som vil ha en smidig og velsmakende proteinkilde, som er perfekt å nyte etter trening. Nå kommer det to nye i barfamilien med helt forskjellige smaker.

Den første har en god smak av peanøtt og karamell, og helt fri for palmeolje. Swebar Salty Peanut & Caramel inneholder 34 prosent protein per 100 gram næringsinnhold - proteiner kroppen har godt av etter en treningsøkt.

Nyhet nummer to, Swebar White Chocolate & Rasperry, har også et høyt proteininnhold. I tillegg inneholder den 50 prosent mindre sukker, og er fri for søtningsmidler.

Veil. pris Swebar Salty Peanut & Caramel og Swebar White Chocolate & Raspberry: 29 kroner.

Selges i Meny, Spar og på www.soma.no.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: 915 28 672, hans.ola.hevroy@midsona.no

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge