Gå videre til innhold
St. Moriz - Vinner av Årets Kroppspleieprodukt 2012

Pressemelding -

St. Moriz - Vinner av Årets Kroppspleieprodukt 2012

St. Moriz Selvbruningsmousse vant Årets Kroppspleieprodukt 2012 under  Norwegian Cosmetic Award!

Juryen, som bestod av personer med tilknytning til bransjen, sa følgende: «Produktet er et rimelig alternativ av høy kvalitet. Det er formulert med spesielle ingredienser som gir et umiddelbart naturlig og langvarig resultat. Produktet kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Det tørker fort og er enkelt å bruke, ikke minst på grunn av en praktisk påføringsvott som følger med. Resultatet er en naturlig, sunn og gylden brunfarge uten skjolder eller striper»

St.Moriz ble lansert i Storbritannia i slutten av 2008 og responsen har vært overveldende! Forbrukere sammenligner produktene med det aller dyreste og det finnes utallige klipp og uttalelser på nettet om at dette har blitt den absolutte favoritten. Nå har St.Moriz endelig kommet til Norge! Fra 1.mai finner du produktene i bl a Vita, Cubus, Meny, Ultra, Centra og Spar Kjøp, og salget har gått over all forventning.

St.Moriz er effektive selvbruningsprodukter med svært høy kvalitet. Serien er formulert med spesielle ingredienser som gir et umiddelbart, naturlig og langvarig resultat helt uten skjolder

Fordeler ved St.Moriz:

  • Gir en sunn, naturlig og gylden brunfarge
  • Lukter ikke, verken under eller etter påføring
  • Gir et jevnt resultat, uten skjolder/striper
  • Enkel å påføre
  • Øyeblikkelig bruning
  • Tørker fort
  • Langvarig resultat
  • Kan brukes i ansiktet
  • Passer alle hudtyper
  • Svært god pris! 

 

For mer informasjon, vennligst kontakt Vibeke Blix Stensland

vibeke.blix.stensland@midsona.no

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge