Gå videre til innhold
Slik lykkes du med intimbarberingen

Pressemelding -

Slik lykkes du med intimbarberingen

Røde prikker og inngrodde hår – nei takk! Vi guider deg til riktig intimbarbering slik at du kan føle deg vel i bikini i sommer.

Er du klar for bikinisesongen? Sommer betyr forhåpentligvis solfylte dager og mange anledninger til å hoppe i bikinien. Med lite klær på kroppen er det ekstra viktig å føle seg vel. Du kjenner deg kanskje igjen i at det er lett å unngå visse situasjoner hvis man ikke har barbert seg. En undersøkelse gjennomført av Norm for RFSU i Sverige viser at sex er den situasjonen det er viktigst for kvinner å være intimbarbert - tett etterfulgt av på stranden og i svømmehallen.

I den svenske forbrukerundersøkelsen svarer hele 91% av kvinnene i alderen 15 til 40 år at de fjerner uønsket hårvekst regelmessig. Blant de som intimbarberer seg, er det så mange som 70% som er plaget med problemer som røde prikker og inngrodde hår. Vet du hvordan du skal barbere deg for best mulig resultat? Følg vår guide til riktig intimbarbering!

  • Under barbering

Når man intimbarberer seg er det viktig å bruke riktige produkter for å unngå kløe, irritasjon og røde prikker. Easy Shave Gel er en skånsom barbergele, som er gjennomsiktig slik at du ser hvor du barberer. Produktet har riktig PH-verdi og ekstra glideeffekt, som gjør barberingen lettere på hele kroppen. Passer best i dusjen med barberhøvel. Pass på at barberhøvelen er skarp nok for å ikke skade huden. AUP 56,-

  • Etter barbering

Det vanligste problemet etter barbering er røde prikker og kløe. Cooling Balm er en mild after shave, som motvirker røde prikker og reduserer hudirritasjon. Gelen strykes på etter barbering, og har en avkjølende effekt. Brukes hver gang du har barbert deg. AUP 74,-

  • Mellom barbering

Et annet vanlig problem ved intimbarbering er inngrodde hår. Ingrown Hair Cream er en eksfolierende krem med fruktsyrer som sørger for at hårene kan trenge gjennom huden og motvirker inngrodde hår. Kremen brukes for best resultat mellom barbering, og skal ikke skylles av etter bruk. AUP 74,-

RFSU intim shaving er produkter spesiallaget for den følsomme huden i intimområdet, men kan også brukes til barbering andre steder på kroppen. I mai relanserer vi de tre produktene i serien med nytt og fresht design. Produktene egner seg godt til å brukes sammen, men kan også brukes hver for seg. Selges i utvalgte apotek.

Om Rikstförbundet För Sexuell Upplysning

RFSU er en ideell organisasjon som i over 80 år har jobbet for et åpent og positivt syn på sex- og samlivsspørsmål. Vi jobber for alles frihet til å være den man vil, velge å leve som man vil, og nyte som man vil. Organisasjonens overskudd går til informasjons- og opplysningsarbeid både i Norge og internasjonalt.

For mer informasjon, kontakt Christina Placht, Markeds- og presseansvarlig i RFSU Norge: 93 85 77 69, christina.placht@rfsu.no Høyoppløselige pressebilder kan lastes ned nederst i saken.

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge