Gå videre til innhold
Skjønnhet handler om å føle seg vel

Pressemelding -

Skjønnhet handler om å føle seg vel

Efamol bidrar til sunn hud og hormonell balanse

Efamol inneholder 100% naturlig olje fra patentert nattlysplante, kalt rigel. Den er presset så skånsomt at oljen frestår som spesielt næringsrik.

Hvem er Efamol for?

Efamol kan brukes av alle, den stimulerer til en sunn hud og bidrar til hormonell balanse

Vi har mange kunder i dag som beskriver at de har fått god hjelp av Efamol. Hovedgruppen av kunder er voksne kvinner, men produktet kan også brukes av menn og barn.

Bra for såre baby rumper

Efamol har vært testet ut på såre baby rumper med svært gode resultater. Kapselen åpnes opp og oljen smøres direkte på huden til barnet. Testen* ble gjort i Tyskland opp mot den mest solgte bleiekremen på markedet (denne inneholdt blant annet tjære). Efamol kom bedre eller like godt ut som bleiekremen.

* Studie: Muggli 2009 - Intervention GLA infant napkin skin rash

Ekspert på fettsyrer

Efamol er verdensledende på forskning og utvikling av fettsyrer (omega-3 og omega-6). Deres forskning har pågått i mer enn 30 år og ingen andre selskaper i verden har publisert så mange studier på fettsyrer som Efamol Ltd. For Efamol er det viktigste å levere produkter med topp-kvalitet. Omega-3 og Omega-6 er begge essensielle fettsyrer, men det er ikke bare mengden som teller - kvaliteten er like viktig!

Veil.utsalgspris kr 389,-.

Utsalgssteder: Vitus Apotek, Ditt Apotek, Helsekost og www.soma.no

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS, lena.klovstad@midsona.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge