Gå videre til innhold
SIKKER NETTSEX

Pressemelding -

SIKKER NETTSEX

RFSUs Sex og kondom og sånn 2013:

Slik har du sikker nettsex

Over 40 prosent av nordmenn som bruker nettet til aktiviteter forbundet med sex og kjærlighet, gjør det av ren nysgjerrighet. Vil du ha sex med venner eller en du ikke kjenner? Gå sommeren i møte og finn en viral elsker. RFSU gir deg tipsene du trenger.

Når det gjelder å virkeliggjøre sine seksuelle ønsker, gir internett muligheter som ikke fantes tidligere. Flere enn hver tiende person i Norden som i løpet av det siste året har deltatt i aktiviteter på internett som er forbundet med sex og kjærlighet, har gjort det for å leve ut og virkeliggjøre fantasiene sine. Hele tre av ti personer i Sverige, Norge og Finland mener dessuten at internett har gitt dem bedre forutsetninger til å leve ut og virkeliggjøre sine seksuelle ønsker. Blant danskene er andelen noe lavere, 23 prosent.

– En del seksuelle fantasier kan være av en type som man ønsker å virkeliggjøre, og nettsex er en av dem. Tar man sine forhåndsregler kan sex på nett være spennende og hett, sier Sidsel Kløw, markedsansvarlig i RFSU. Før du setter i gang bør du derimot kjenne til de mest vanlige forkortelsene for sex på nett.

NIFOC - Nude in front of the computer

GYPO - Get your pants off

TDTM - Talk dirty to me

IWSN - I want sex now

ICQ - I cheat quietly

 

Seks tips til nettsex:

· Flørt, og sjekk om personen er med på leken.

· Aldri oppgi fullt navn eller gi fra deg kontonummer eller adressen din til fremmede.

· Dersom du ikke bruker webkamera har du ingengarantier for at personen på den andre siden virkelig er den han eller hun utgir seg for å være.

· Når dere er enige kan du slippe deg løs. Husk derimot på at det kan være flere enn én som ser på i andre enden.

· Bruk grafiske detaljer, og fortell hva du gjør, mens du gjør det.

· Vær derimot klar over at mange ser på nettsex med fremmede som utroskap, så dersom du allerede har en partner bør du trå varsomt.

 

For mer informasjon om undersøkelsen Sex og kondom og sånn 2013, vennligst kontakt:

Sidsel Kløw, markedsansvarlig RFSU Norge

Tlf: 901 38 530

E-post: sidsel.klow@rfsu.no

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge