Gå videre til innhold
Sex Hour 21. juni nærmer seg!

Pressemelding -

Sex Hour 21. juni nærmer seg!

Tre den på og la stå!

21. juni oppfordres hele Norge til å tre den på. Sexolog Cecilie Kjensli mener skuespill, erotisk mat og anatomileksjon er en god oppskrift for å nyte samfulle SEXti minutter. Her er hennes sex tips:

1. Spill skuespill
Lek med utkledning og forskjellige roller i senga er en kinky og morsom måte å utforske hverandres personlighet og lekenhet. Skuespill handler om å gjøre noe dere ellers ikke gjør, om å skape spenning og variasjon mellom lakenene. Med en stilig parykk på hode blir man lett mer løssluppen, bare se på Lynette i ”Frustrerte fruer”. Rock opp sexlivet!

2. Besøk gamle dager
Husker du da dere var nyforelsket, holdt hender konstant og hadde dere overalt? De dagene er kanskje forbi, men nå er det på tide for deg og kjæresten å besøke alle de gamle stedene dere pleide å snike dere unna for spontane hyrdestunder. Det er på tide å gjøre ugagn igjen! Husk å knote med kondomet.

3. Erotisk mat
Du trenger ikke å stå naken i forkle og lage avanserte penisformede bakverk for å fremkalle en morsom og erotisk opplevelse med mat. Erotisk mat handler om å kose seg sammen og bli tent med smakssansene. Det er fare for at den sexy seansen raskt ender på kjøkkenbenken.

4. Crazy sex
Crazy sex er en type sex man har når man ramler hjem klokka halv fem om morgenen, etter en solid bytur med mye gnikkedans og klining, og denne stemningen kan dere skape med champagne-fest hjemme. Crazy sex får alle andre hverdagssysler til å virke meningsløse, det er sex uten hemninger, moral og selvhøytidelighet. Bare hundre prosent rå, usensurert knulling.

5. Naken-gjemsel
Husker du de gamle lekene man lekte i barndommens bursdager? Nå er det på tide å oppgradere de samme lekene til voksen-standard. Du trenger ikke leke «Boksen går» i blanke messingen, men hva med en runde «Nødt eller sannhet?» Eller «Flasketuten peker på» for to? Garantert klinings.

6. Fjernstyrt sex
Du «fjernstyrer» kjæresten til å gjøre akkurat det du liker med kroppen din. «Høyre, litt ned, ikke der du vanligvis tror … men DER!» Fjernstyrt sex handler ikke om å bruke kjæresten som en kjempestor tjenerdildo, det handler om å lære mer om hverandres kropper. Med andre ord: Verdens diggeste anatomileksjon!

For mer informasjon, vær vennlig og kontakt Sidsel Kløw, RFSU Norge:

sidsel.klow@rfsu.no

eller Karen Marie Heggberget, Midsona Norge

karen.marie.heggberget@midsona.no

 

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge