Gå videre til innhold
Sex Hour 2012 - Årets hyggligste time

Pressemelding -

Sex Hour 2012 - Årets hyggligste time

Nordmenn ligger på sex-toppen i Norden, men er samtidig dårligst til å bruke kondom. Nå inviterer derfor RFSU til Sex Hour der de vil at så mange som mulig koser seg – og trer den på.

Over halvparten av nordmenn mellom 20 og 35 år mener at man ikke trenger beskyttelse om man har sex med en venn eller bekjent fordi det er noen man kan stole på. Samtidig er det et paradoks at 6 av 10 mener man kan ta for gitt at den andre bruker en form for prevensjon dersom ingen tar det opp, mens like mange svarer at de heller sjanser uten kondom enn å ta opp spørsmålet selv.

Dermed ender det ofte med ubeskyttet sex. Hvert eneste år blir det påvist over 20 000 tilfeller av klamydia, som er den mest vanlige seksuelt overførbare bakterielle infeksjonen i Norge. Til en hver tid regner Folkehelseinstituttet med at én av 20 seksuelt aktive unge er smittet, og i tillegg kommer andre seksuelt overførbare sykdommer og uønsket graviditet.

– Mottoet for Sex Hour er derfor ”tre den på”. En hel Sex Hour kan kanskje høres noe ambisiøst ut for mange siden et gjennomsnittelig samleie ifølge diverse undersøkelser varer 5-7 minutter, men med litt oppfinnsomhet og kreativitet er vi sikre på at mange greier å strekke kosen fra seks til sexti minutter, sier Sidsel Kløw i RFSU.

For mer informasjon se RFSUs egne hjemmesider, eller kontakt Karen Marie Heggberget:

karen.marie.heggberget@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge