Gå videre til innhold
Sano økologiske bomullspinner beskytter naturen

Pressemelding -

Sano økologiske bomullspinner beskytter naturen

Visste du at bomullspinner er en av verstingene når det gjelder forurensning av naturen? Forsøpling av naturen med plastavfall er et stort miljøproblem. Plast har lang nedbrytningstid og kan bli værende i miljøet svært lenge.

Er du en av dem som skyller bomullspinner av plast ned i toalettet? Bomullspinner er dessverre et vanlig funn på strender i Norge.

Som konsekvens av dette lanserer nå Sano som første varemerke i Norge, økologiske bomullspinner med miljøvennlige pinner av papp i daglivare. Bomullspinnene er laget av ren økologisk bomull og 100% nedbrytbar pinne.

Bomullspinnene er perfekte for den daglige skjønnhetspleie og hygiene. Sano økologiske bomullspinner, har et lavt prispunkt og kommer i praktisk boks som inneholder 200 stk.

Selges i Meny, Spar og Kiwi

Veil.pris: kr 17,90


For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge