Gå videre til innhold
Revolusjonerende og sunn pasta full av proteiner

Pressemelding -

Revolusjonerende og sunn pasta full av proteiner

á la eco har utviklet et nyskapende og unikt utvalg av fettuccine og spagetti laget av 100 % bønner – ingenting annet!

Vår revolusjonerende og sunne pasta er en helt ny måte å servere et sunt måltid med den samme gode ernæringsmessige sammensetning som bønner, men på en mer lettfordøyelig og lettlaget måte. Pastaen er egnet for alle typer pastaretter og også andre sauser, stuinger og gryteretter med asiatisk touch.

I 2012 lanserte det svenske firmaet og varemerket á la eco en serie økologisk pasta som ingen hadde sett tidligere. Sortimentet tok markedet med storm takket være produktenes unike sammensetning. Med dette unike sortimentet skapte de på kort tid etterspørsel etter varemerket i hele det nordiske markedet. Etter lanseringen fikk de også stor oppmerksomhet fra redaktører, bloggere, sosiale medier og skandinaviske TV-kokker.

Alle á la ecos økologiske pasta har bønnenes helsefordeler. Den er like enkel å tilberede som tradisjonell pasta, men ettersom den er laget av kun økologiske bønner, så blir den også litt sunnere. Den har et meget høyt innhold av viktige proteiner og behøver derfor ikke kompletteres med annen proteinkilde. Alle produktene har lavt innhold av karbohydrater, og er i tillegg gluten-, laktose- og eggfrie. Takket være det høye proteininnholdet i kombinasjon med mye fiber så gir en porsjon lang metthetsfølelse.

Kort oppsummering av fordelene med á la ecos pasta:

  • Fri for gluten, hvete og egg.
  • Gir proteinrike måltider uten kjøtt.
  • Lavt innhold av karbohydrater.
  • Velegnet for vegetarianere og veganere.
  • Krever ikke komplisert tilbehør. En enkel måte å lage et næringsrikt og proteinrikt måltid.
  • Lages på samme måte som tradisjonell pasta.
  • Mange målgrupper.


Alma Norge er stolte av å ha produktene fra á la eco i sin portefølje.

Om á la eco:
A la eco er et svensk varemerke, som tilbyr økologiske og naturlige produkter innen både mat, helse og husholdning. I alt de gjør, ligger fokus på følgende verdier: helse, rettferdighet og sosialt ansvar, dyrevelferd og miljø – helt fra frø til kompost. Deres økologiske bønnepasta fremstilles av 100 % økologiske soyabønner, ingenting annet!

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge