Gå videre til innhold
Ren økologisk pleie med duft av mild kokos

Pressemelding -

Ren økologisk pleie med duft av mild kokos

Den nye kroppspleie-serien fra Urtekram inneholder moderne hud- og hårpleieprodukter ment til daglig bruk. Kokosolje og kokosnektar tilfører naturlig fukt og næring og gir samtidig en mild duft av herlig kokos.

Kokosoljen kjenner vi etterhvert godt igjen både fra matlaging og som et populært hår- og hudpleieprodukt. Sammen med nye ingredienser har Urtekram laget en serie økologiske moderne skjønnhetsprodukter. Produktene er utviklet av Urtekrams egne skjønnhetsspesialister og produsert av selskapet i Danmark etter økologiske krav og med ingredienser kjent for å være både effektive og skånsomme.

Urtekram er en av verdens fremste pionerer innen økologi og har i dag Skandinavias bredeste sortiment av økologiske matvarer og personlig pleieprodukter. Alle produktene i den nye kokoskroppspleieserien er økologisk sertifiert etter ECOCERT Cosmos Standard. Alle produktene er vegetabilske og fri for konserveringsmidler og fargestoffer.

Serien består av: shampoo, balsam, håndkrem, body lotion, kremdeodorant, shower gel og håndsåpe. Mer info om hvert enkelt produkt finner du på www.soma.no

Produktene fås kjøp hos www.soma.no

Veil.priser fra kr 43,-til kr 48,-

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge