Gå videre til innhold
Rå nyhet fra Ombar!

Pressemelding -

Rå nyhet fra Ombar!

Ombar er økologisk rå sjokolade med råvarer fra etisk produksjon. En sjokolade du med andre ord kan spise med god samvittighet!

Ingrediensene i Ombar er skånsomt prosessert ved temperaturer under 45 grader, som bev­arer de verdifulle næringsstoffene i kakao. Sjokoladen kombinerer næringsrik råkakao med delikate friske smaker fra naturlige bær og vitale melkesyrebakterier. Hele Ombarse­rien, som består av syv sjokolader, har fått ny design. Denne høsten lanserer vi også to nye smaker – Grønn Te & Sitron og Jordbær Mylk.

Håper de faller i smak!

Grønn te & Sitron:

En unik sjokoladeopplevelse som strutter av smak og næring! Inneholder matcha, som er japansk grønn te malt til pulver. Sitronen er frysetørket for å gi enda mer konsentrert næring og smak.

Jordbær Mylk:

Rå sjokolade med delikate jordbær og fyldig kokoskrem som er en fest for smaksløkene!Jordbærene er frysetørket, noe som gir kraftigere smak og bevarer nyttige næringsstoffer.

Anbefalt pris kr. 37,50. Selges i helsekost og på www.soma.no.

For mer informasjon og vareprøver, ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge