Gå videre til innhold
Philips vil hjelpe barna dine å spise grønnsaker

Pressemelding -

Philips vil hjelpe barna dine å spise grønnsaker

Å ha god helse er et viktig tema i dag, og Verdens Helseorganisasjon slår fast at overvekt hos befolkningen har doblet seg siden 1980-tallet. Et sunt kosthold med masse grønnsaker bør være grunnlaget for en sunn kropp, både for voksne og barn. Dette kan være en utfordring for sistnevnte, som ofte er kjent for å mislike grønnsaker. Vi tror at vi kan hjelpe.

Philips raw juicers er en fin måte å lage sunne juicer til barna, basert på grønnsaker og frukt. Vi ville testet både produktet og teorien, og inviterte derfor våre mest krevende kunder, barna, til en smakstest av våre juicer.

Vil du se hvordan det gikk? Sjekk ut filmen her:

Grønnsakshaterne-kampanjen, som vi kaller den, ønsker å sette fokus på viktigheten av å få barn i Norden til å spise mer grønnsaker. Mange foreldre kan kjenne seg igjen i det å gjøre sitt aller beste for å få sine grønnsakshatende barn til å spise grønnsakene sine. Men med riktig juicer og gode oppskrifter, har vi tro på at selv den mest fryktede brok­koli kan forvandles til en deilig juice.

Philips har spurt matbloggere og foreldre om å dele sine sunneste juiceoppskrifter og tanker om tema, slik at så mange som mulig kan sørge for at barna sine får i seg nok grønnsaker. Dette er:

Underbara Clara (SWE), LorteMor (DEN), Cana Buttenschøn (DEN), Far til fire piger (DEN), Sunnstart (NOR), Spieltvillingene (NOR) og Petra Sippola (FIN).

Philips inviterer alle til å delta i samtalen, og dele sine tips, oppskrifter og erfaringer med grønnsakshatere på Instagram med hashtag’en #veggiehater. Vi gir til og med bort en raw juicer til de som har de beste historiene!

Sjekk ut våre morsomme gif'er her!

Ønsker du mer informasjon, ta en titt her.

Ved ytterligere spørsmål, vennligst kontakt:

Lisa Pernbrink, Content Marketing Manager, Norden: lisa.pernbrink@philips.com

Om Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) er en førende sundhedsteknologivirksomhed, der fokuserer på at forbedre folks helbred samt muliggøre bedre resultater i hele sundhedsspektret fra sund levevis og forebyggelse til diagnoser, be­handling og pleje i hjemmet. Philips udnytter avanceret teknologi og indgående klinisk og forbrugerrelateret viden til at levere integrerede løsninger. Virksomheden er førende indenfor diagnostisk billedbehandling, billedvejledt terapi, pa­tientovervågning og sundhedsinformatik, samt forbrugersundhed og pleje i hjemmet. Philips har hovedkvarter i Holland og opnåede i 2015 et salgstal på EUR 16,8 mia. og har cirka 69.000 medarbejdere indenfor salg og service i over 100 lande. Nyheder om Philips kan man finde på www.philips.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge