Gå videre til innhold
Philips Avent relanserer bestselgeren Straw Cup!

Pressemelding -

Philips Avent relanserer bestselgeren Straw Cup!

Philips Avent relanserer bestselgeren Straw Cup! Det ideelle valget for aktive barn som er i utvikling, og som bidrar til en sunn tannutvikling. Nå får du koppen i nye friske farger og super form - tilpasset små, ivrige barnehender.

Å lære seg å drikke selv er viktig i barns utvikling. Vi støtter barnets reise mot selvstendig drikking og gjør overgangen fra bryst eller flaske til åpen kopp enkel. Philips Avent Straw Cup kommer i to størrelser - 200 ml og 300 ml, og er perfekt til å holde aktive barn hydrert gjennom dagen. Koppens konturform, håndtak og den sklisikre strukturen gjør den enkel å holde i for små barnehender, noe som gjør at den lille trygt kan utvikle sine drikkeferdigheter.

Sunn tannutvikling

Bidrar til en sunn tannutvikling og bygger opp styrke i tennene ved å tøye kjevemuskulaturen. Den er utviklet i samarbeid med eksperter for å lage den aller beste koppen med sugerør.

Bøyd sugerør for enkel drikking

Den nedre delen av sugerøret er bøyd slik at sugerøret enkelt når væsken. Dette gjør at barnet kan drikke på en naturlig måte.

Forhindrer søl

Sugerøret har en integrert ventil som forhindrer søl. Flipptoppen beskytter sugerøret og forhindrer lekkasje når du er på farten.

Få deler - enkel rengjøring

Koppen kan enkelt settes sammen og demonteres. Alle deler kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen. I tillegg er den kompatibel med alle flasker og kopper i Philips Avent-serien.

BPA-fri

Philips Avent koppen er laget helt uten BPA-materialer.

Philips Avent Straw Cup selges i dagligvare og diverse babybutikker.

AUP kr 109,-/119,-


Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge