Gå videre til innhold
Urtekram Nordic Beauty lanserer nå to nye serier som inspirerer til to ulike sinnsstemninger for at du skal få din beste skjønnhetsopplevelse. Oppdag den deilige følelsen av rene, naturlige ingredienser.
Urtekram Nordic Beauty lanserer nå to nye serier som inspirerer til to ulike sinnsstemninger for at du skal få din beste skjønnhetsopplevelse. Oppdag den deilige følelsen av rene, naturlige ingredienser.

Pressemelding -

Opplev Urtekram Nordic Beautys nye kolleksjon av økologisk sertifiserte skjønnhetsprodukter

Siden tidlig på 1970-tallet har Urtekram vært kompromissløse i sin hjertesak – å tilby økologiske produkter som forbedrer hverdagen til bevisste forbrukere. Nå i 2020 er Urtekram Nordic Beauty stolte av å kunne introdusere ny økologisk sertifisert skjønnhetspleie som gir deg en nordisk opplevelse for både kropp og sinn. Med naturlige ingredienser og deilige dufter skal de bidra til å gi deg en ro i hverdagen.

✔️Sertifisert økologisk

✔️Naturlig opprinnelse

✔️Vegansk

✔️Plantebasert emballasje

Opplev seriene med økologisk sertifisert skjønnhetspleie.

GO WITH THE FLOW, STAY IN THE FEELING

Urtekram Nordic Beauty lanserer to nye serier beregnet for ulike sinnsstemninger, slik at du kan finne varianten som gir deg den beste opplevelsen. La de naturlige ingrediensene ta vare på og pleie huden din. «Rise and shine» med spicy orange blossom eller bli «blown away» med den friske duften av wild lemongrass. For en følelse som varer. Hver dag.

DET ER DET SOM ER PÅ INNSIDEN SOM TELLER

Alle ingredienser i produktene fra Urtekram Nordic Beauty er nøye utvalgte og fra 99-100% naturlig opprinnelse. De to nye skjønnhetsseriene inneholder en ny og oppdatert formula som vektlegger funksjonalitet, mer aktive ingredienser og opplevelsen man får ved å bruke produktene. Produksjonen vår ligger i naturskjønne Mariager på Jylland i Danmark. Alle produktene er veganske og økologisk sertifiserte av Ecocert i henhold til COSMOS-standarden.

FRA SUKKERRØR TIL BADET DITT

All emballasjen er plantebasert og laget av sukkerrørsavfall med null innvirkning på matproduksjon. I stedet for å slippe ut CO2 og skade miljøet, bidrar sukkerrørsproduksjon til å redusere mengden av CO2. Hvert tonn sukkerrør absorberer faktisk to tonn CO2 fra miljøet. Vi kaller det en omvendt drivhuseffekt. Dette betyr mindre bruk av konvensjonell plast og mer omsorg for miljøet... og for deg.

RISE & SHINE WITH THE HARMONY OF SPICY ORANGE BLOSSOM

Forfriskende skjønnhetspleie med en duft av appelsinblomst perfekt balansert med varme kryddere. Nærende og pleiende ingredienser som sheasmør, aloe vera og hyaluronsyre hjelper til med å fukte huden og etterlater den deilig og silkemyk. Serien inkluderer håndkrem, håndsåpe, body lotion og dusjsåpe i tillegg til sjampo og balsam med jojobaolje og aloe vera for skadet og tørt hår. Hårpleien hjelper håret med å gjenvinne sin naturlige styrke og mykhet. Sertifisert økologisk, naturligvis. 

GET BLOWN AWAY WITH THE FRESH LIVELINESS OF WILD LEMONGRASS

Energigivende skjønnhetspleie med duften av naturlig vilt sitrongress og sitrus. Pleiende og fornyende ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre hjelper huden med å holde seg fuktig og hydrert. Serien inkluderer alt fra dusjsåpe, body lotion, håndkrem og håndsåpe til sjampo og balsam med aloe vera og hyaluronsyre for intens fuktighet. Hårpleien hjelper håret med å gjenvinne sin naturlige fuktighetsbalanse. Sertifisert økologisk, naturligvis.

HER FINNER DU PRODUKTENE

Begge seriene kan kjøpes hos Coop OBS.

Dusjsåpe og håndsåpe fra begge seriene finnes i utvalgte Meny-butikker.

VIL DU VITE MER OM URTEKRAM?

Klikk deg inn på vår nettside Urtekram.no.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge