Gå videre til innhold
Økologisk sjokoladenyhet fra bestselgeren Ecuador!

Pressemelding -

Økologisk sjokoladenyhet fra bestselgeren Ecuador!

Vi får ikke nok av de deilige, økologiske sjokoladene fra Ecuador, og nå utvides serien med flere herligheter. Søte og syrlige frysetørkede, økologiske bær dekket i økologisk, Fairtrade mørk sjokolade. En ren nytelse for kravstore ganer!

Ecuador sjokoladedekte bær kommer i tre smaker:

Bringebær, kokos og kirsebær. Finn din favoritt.

Ecuador sjokoladedekte bær er trukket med premium mørk sjokolade med høyt kakaoinnhold (83-90%).

Fairtrade er verdens største og mest kjente merkeordning for rettferdig handel. Fairtradestandardene sikrer bedre arbeidsforhold og handelsbetingelser for bønder og arbeidere i utviklingsland, slik at de kan investere i produksjon, lokalsamfunn og en bærekraftig framtid.

Selges i helsekost og på www.soma.no

Veil.pris kr 49,-

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad midsona.no 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge