Gå videre til innhold
Nytt design og nye smaker av frihet fra Fria Brød

Pressemelding -

Nytt design og nye smaker av frihet fra Fria Brød

Fria Bröd AB lanserer i uke 38 to nye produkter i nytt og tidsriktig design.

  • Rundstykker med chia – høyt fiberinnhold (8,5%) og usøtet
  • Gulrotbrød med nyper – med hele 11% gulrot, rik på C vitamin, høyt fiberinnhold (8%) og usøtet

Nå kommer et nytt produktkonsept for glutenfritt brød hvor bakervarene inneholder ingredienser som gjør brødene enda mer attraktive for alle. Som alle andre Fria-produkter er også disse produktene fri for gluten, laktose og melkeprotein.

– Sunn mat med næringsrike ingredienser har et stort fokus i Norge, sier Torill Wertebach, Brand Manager hos Frias norske distributør, Alma Norge AS. Gulrot, nyper og chia er alle ingredienser som gir disse produktene en ekstra nytteverdi. Chia er superfrøet som er rik på antioksidanter, har et høyt fiberinnhold og er rik på Omega 3-fettsyrer. Sammen med det nye designet vil den ekstra nytteverdien gjøre produktene attraktive for enda flere.

Fria sine nyheter fryses ned direkte etter baking for å holde dem ferske. Produktene kan nytes av hele familien, ernæringsbevisste så vel som allergikere. De serveres med ønsket pålegg rett etter opptining. Produktene kan også varmes i brødrister.

Nyhetene distribueres i Ultra, Meny, Spar, Kiwi, Joker og i helsekostbutikker med godt vareutvalg. Lansering er 14. september 2015.
Fria Gulrotbrød med nyper, 500g. Pris i dagligvare, ca. kr 59,90
Fria Rundstykker med chia, 280 g (4x70g). Pris i dagligvare, ca. kr 59,90

Les gjerne mer om produktene på www.fria.se, eller ta kontakt med Torill Wertebach i Alma Norge AS; Tlf: +47 69 21 05 00, E-post: torill.wertebach@alma.no

Om Fria
Fria Bröd AB er et familieeid selskap som har utviklet og produsert gode gluten- og melkefrie bakeriprodukter siden 1996. Fria er markedsleder i Sverige og Norge innen frossent glutenfritt brød. Denne posisjonen har Fria oppnådd ved at produktene holder en gjennomgående høy kvalitet og er svært gode på smak.

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge