Gå videre til innhold
NYHET! VITAMIN C-LØVER - like godt for voksne som for barn, året rundt

Pressemelding -

NYHET! VITAMIN C-LØVER - like godt for voksne som for barn, året rundt

Vitamin C-løver er et velsmakende kosttilskudd, som passer like godt for voksne som for barn - året rundt!

Får du og familien din i deg nok vitamin C i kosten? Ettersom vitamin C ikke dannes naturlig i kroppen, er vi avhengig av å få det gjennom kosthold eller kosttilskudd.

Vitamin C er en antioksidant som bidrar til flere viktige funksjoner i kroppen. Blant annet beskytter vitamin C cellene mot oksidativt stress, bidrar til immunforsvarets normale funksjon, en normal energiomsetning og fremmer opptaket av jern.

Vitamin C-løver er syrlige løver med god smak av sitrus og lime som er rike på vitamin C. De kortreise løvene er produsert i Norge og er et smakfullt vitamintilskudd som passer like godt for voksne som for barn.

Biopharma Vitamin C-løver inneholder 60 tyggbare og sukkerfrie løver. Anbefalt døgndose for voksne og barn over 3 år er en løve.

Selges i Kiwi, Spar og Meny

Veil.pris kr 59,90

Vitamin C-løvene fra Biopharma er siste tilskudd i løvefamilien. Tyggbare og sukkerfrie løver med kjempegod smak. Prøv også Biopharma Vitaminløver som inneholder hele 10 vitaminer, og har fått ny fresh design. De produseres i Norge og har fått ny forbedret smak!

For mer informasjon og høyoppløselige bilder ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge