Gå videre til innhold
NYHET: Vegetabilsk omega-3 i dagligvare

Pressemelding -

NYHET: Vegetabilsk omega-3 i dagligvare

Mange forbinder kanskje omega-3 med tran og fisk, men den egentlige kilden er faktisk alger som fisken spiser. Visste du at du også kan få i deg omega-3 direkte fra alger?

Omega-3 finnes nemlig ikke naturlig i fisk - fisken må selv få i seg fettsyrene ved å spise alger. Når du får i deg vegetabilsk olje med DHA, får du i deg omega-3-fettsyren direkte fra algene. Dette for å kunne gi et vegetabilsk og mer bærekraftig alternativ til de viktige omega-3-fettsyrene.

Biopharma Vegetabilsk Omega-3 fra alger er utvunnet fra marine mikroalger som er en bærekraftig og stabil kilde til de lange omega-3-fettsyrene. De lange omega-3-fettsyrene EPA og DHA bidrar til hjertets og hjernens normale funksjon. Kapslene er uten gelatin, gluten, laktose og sitrus. Både kapslene og oljen er helt frie for animalske ingredienser. 

Biopharma Vegetabilsk Omega-3 finner du i utvalgte Meny-, Spar- og Bunnpris-butikker. Anbefalt utslagspris kr 129,-

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge