Gå videre til innhold
NYHET - St. Moriz selvbruningslotion!

Pressemelding -

NYHET - St. Moriz selvbruningslotion!

Kom sommeren i møte med en perfekt gyllen brunfarge!

Selvbruning med perfekt resultat til en god pris!

St. Moriz selvbruningsmousse ble lansert i Norge i 2011 og ble like etter kåret til Årets Kroppspleieprodukt i klassen bred distribusjon (Kosmetikkleverandørenes forening, Norwegian Cosmetic Awards 2012).

NYHET:

Våren 2012 ble St. Moriz selvbruningslotion lansert,  en selvbruningskrem med god konsistens som gir dyp og varig farge. Kremen har en mørk farge, som gjør det enkelt å se hvor man har påført lotion for å unngå skjolder.  

St. Moriz har på kort tid blitt et av de mest omtalte og etterspurte selvbruningsmerker, og serien tar Norge med storm. Produktene er et rimelig alternativ av høy kvalitet, formulert med spesielle ingredienser som gir et umiddelbart naturlig og langvarig resultat. Resultatet er en naturlig, sunn og gyllen brungfarge uten skjolder eller striper.

Hvorfor velge St. Moriz Lotion:

  • Umiddelbar selvbruning
  • Etterlater ingen skjolder
  • Langvarig resultat
  • Kan brukes i ansiktet
  • Lukter ikke
  • Lett å påføre
  • Passer til alle hudtyper

 

St Moriz selges hos Meny, Ultra, Vita, Cubus og Sparkjøp. Nyheten St. Moriz lotion selges hos Vita.  Anbefalt utsalgspris: 89 ,-

 

For mer informasjon, vennligst kontakt Marte Nordal

marte.nordal@midsona.no

 

Emner

Kategorier

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge