Gå videre til innhold
NYHET! Råmelk STERK - smører halsen

Pressemelding -

NYHET! Råmelk STERK - smører halsen

Nå lanserer Biopharma - Råmelk Sterk, smakfulle halstabletter med sterk, frisk smak av mint, godt for immunforsvaret.

Det er kjent at å suge på pastiller bidrar til å stimulere produksjonen av spytt i munnen, og hjelper til med å holde munnen og svelget fuktig ved halsvondt.

Råmelk er væsken som skilles ut fra melkekjertlene hos melkeproduserende dyr opptil tre til fem dager etter fødselen. Kalven er født med et svakt immunforsvar, og er avhengig av råmelken fra kua for å bygge opp sitt eget immunforsvar.

Råmelk Sterk-tablettene inneholder 50% mer råmelk enn andre varianter som selges i dagligvare. Den er rik på vitamin C som er godt for immunforsvaret og vitamin B3 som opprettholder normale slimhinner. Ta Råmelk Sterk så fort du kjenner kriblingen i halsen, da holder du munnen og svelget fiutig og lindrer ubehaget.

Selges i dagligvare

Veil.pris kr 41,-.

Biopharma Råmelk Sterk er en av to varianter halstabletter med råmelk som er produsert i Norge. Råmelk Honning har en frisk smak av honning og sitron.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge