Gå videre til innhold
Nyhet: Philips Avent Soothie – myk silikonsmokk for barn over 3 måneder

Pressemelding -

Nyhet: Philips Avent Soothie – myk silikonsmokk for barn over 3 måneder

Mange foreldre har etterspurt den - endelig er supersuksessen Philips Avent Soothie tilgjengelig for de litt eldre barna!

Vi er veldig glade for endelig å presentere nyheten vår – utviklet spesielt for barnets behov! Fra før har supersuksessen Philips Avent Soothie vært tilgjengelig for barn fra 0 til 3 måneder, men når så mange foreldre ønsker seg denne smokken også for barn over 3 måneder, er vi selvfølgelig ikke vonde å be. Vi vil jo også at alle barn skal ha det godt! Derfor kommer den populære smokken nå tilpasset de litt eldre barna.

Philips Avents beroligende smokk er av medisinsk silikon, og kommer i kun én del med søtt bjørnedesign. Det fleksible skjoldet er komfortabelt for babyens ansikt, og smokkens tutt er spesielt utformet for å sikre naturlig utvikling av babyens tenner og tannkjøtt.

Smokkens unike utforming gjør at den er fleksibel og komfortabel for barnet, lett å rengjøre og trygg i bruk.

Philips Avent Soothies

  • er ortodontisk og BPA-fri
  • har en fleksibel og behagelig plate
  • kan vaskes i oppvaskmaskin
  • er spesielt utformet for å sikre naturlig utvikling av babyens tenner og tannkjøtt

Philips Avent Soothie kommer i topakning i fargene rosa/lilla og blå/grønn.

Veil. pris: 139,-. Selges i barneutstyrsbutikker og utvalgte apotek (fra mai).

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS: hans.ola.hevroy@midsona.no, 915 28 672.

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge