Gå videre til innhold
Tusen takk til Elise (7 år) for fin tegning!
Tusen takk til Elise (7 år) for fin tegning!

Pressemelding -

NYHET: Omega-3 med fruktsmak for barn

Med Biopharma sin nye Trippel Omega-3 Barn har det aldri vært enklere for de yngste å få i seg så mye omega-3 som både hjernen og hjertet trenger!

Lite slår en god og smakfull middagstallerken med fisk – godt tilberedt med deilig tilbehør. Dessverre kan det likevel være utfordrende for barn (og voksne) å få i seg så mye fisk som anbefalt. De yngste må imidlertid ikke alltid spise fisk for å dra nytte av dens nyttige omega-3-fettsyrer. Det er her Biopharma Trippel Omega-3 tyggekapsler kommer inn og hjelper.

Omega-3 for unge hjerter

De nye tyggekapslene gir de yngste viktige omega-3-fettsyrer som EPA og DHA. Disse er gode hjelpere for hjertes normale funksjon. 

Omega-3 for unge hjerner

De gode omega-3-fettsyrene i tyggekapslene fra Biopharma bidrar også til å opprettholde normal hjernefunksjon. Studier har vist en tydelig sammenheng mellom inntak av omega-3-fettsyren DHA og normal hjernefunksjon hos både voksne og barn, noe som gjør at fettsyren

anbefales spesielt for skolebarn og ungdom.

Det er imidlertid ikke bare på skolebenken det er viktig å ha hjernen påkoblet. Barn går gjennom mange situasjoner hver dag hvor det kan være viktig å tenke smart. I hvert fall ifølge Hugo (6,5 år) og Louis (5 år) som har tegnet disse: 

1. Det kan for eksempel være når du skal skyte på mål i fotball

2. Eller når du selv er målvakt


3. Og ja, man må vel kanskje være litt smart for å få fart på en luftballong også. Det mener i hvert fall Hugo på 6 og et halvt :) 


Komplett omega-3-familie

I tillegg til omega-3-kapslene for barn, finner du også den originale Trippel Omega-3 og nyheten Trippel Omega-3 Kvinne i Biopharmas omega-3-familie. Sistnevnte er tilsatt nattlysolje, K2, biotin og nypeolje. Biotin og sink bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Vitamin D bidar til immunforsvarets normale funksjon. I tillegg har Biopharma også vegetabilsk omega-3 hentet fra alger tilgjengelig i dagligvarebutikker.

Hele Trippel Omega-3-familien selger i dagligvare. Veil. pris Trippel Omega 3 Barn, 99 kroner. 

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, kontakt innholdsansvarlig i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: hans.ola.hevroy@midsona.no. 

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge