Gå videre til innhold
NYHET! Kolokrem ekspress

Pressemelding -

NYHET! Kolokrem ekspress

Markerte vipper og bryn er en del av mange jenters faste morgenrutine. Kolokrem ekspress er det perfekte alternativ til daglig bruk av mascara og øyebrynsblyant.

Kolokrem har vært en favoritt på det norske markedet siden 1948, og lanserer nå også ekspressfarge til vipper og bryn. Nyheten gir deg fargede bryn og vipper raskt og enkelt med et godt resultat. Den nye ekspressformulaen gir et ferdig resultat på kun 3 minutter – inkludert forberedelser. Fargen er permanent og varer i flere uker.

  • Kvalitetsprodukt siden 1948
  • Naturlig og pent resultat
  • Enkel å påføre
  • Langvarig resultat

Bruksanvisning:

Sørg for at vippene/øyebrynene er rene og tørre før du begynner faringen.

  1. Fukt beskyttelsespapiret og plasser under øynene for å beskytte huden og for å unngå at den blir farget.
  2. Fukt bomullspinnen med aktiveringsvæsken og påfør vippene og/eller øyebrynene som du ønsker skal farges. Gjenta påføringen til vippene og/eller øyebrynene er rikelig fuktet. La det virke i 1-2 minutter.
  3. Fordel litt gel på applikeringsbørsten som følger med i pakken, og påfør deretter gelen jevnt over vippene og/eller øyebrynene. Pass på at gelen kun påføres vippene og/eller øyebrynene og at alle hårene dekkes. Vent ca. 30 sekunder og skyll deretter bort fargen med såpe og vann. Rengjør deretter vippene og/eller øyebrynene samt huden rundt med en sminkefjerner.

Kolokrem ekspress kommer i fargene «sort» og «brunsort», og en pakke inneholder ca. 10 farginger.

Veil. pris kr. 95. Selges hos Vita, Cubus og Lindex.

For mer informasjon og vareprøver kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge