Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Nyhet! Helios kjøleskapsgrøt

Det siste innen frokosttrender er enkle, raske og sunne alternativer. Helios har løsningen: nye glutenfrie og økologiske kjøleskapsgrøter med høyt innhold av fiber og proteiner. Perfekt start på dagen!

Kjøleskapsgrøt er den ultimate frokosten for deg som er opptatt av å få i deg en næringsrik frokost, men ikke har all verden med tid om morgenen. Alt du trenger å gjøre er å blande 1 dl Helios kjøleskapsgrøt med 1 dl plantebasert melk eller vann før du setter den i kjøleskapet natten over. Neste morgen er frokosten klar på null komma niks! Topp gjerne med friske bær og litt nøtter før du spiser. Grøten kan også lages varm hvis du foretrekker det.

Havre og chiafrø
Helios kjøleskapsgrøt er basert på havre og chiafrø som gir deg den energien du trenger før dagens gjøremål. Chiafrø er en av de rikeste omega-3 kilden fra planteriket, og er også en god kilde til protein og fiber. Helios kjøleskapsgrøt kommer i to smaksvarianter - kakao & dadler og kokos & banan. Begge variantene er:

  • Økologisk
  • Naturlig glutenfri
  • Høyt innhold av fiber
  • God proteinkilde

Ren matglede siden 1969
Kjernen i Helios er økologisk kvalitetsmat, et krav vi aldri firer på. Våre verdier er mer trendy enn noen gang, og vi er stolte over at dette er verdier vi har representert siden 1969: kvalitet, omtanke, trygghet og god smak. For oss betyr det at vi står for noe varig, noe ekte og at vi er tro mot det vi tror på! Vi svinger ikke kappen etter vinden, men tror på et langsiktig arbeid mot ren, ekte og ærlig mat som er bra for oss mennesker, for dyrene og jorda vår.

Anbefalt utkjøpspris: 42,90. Selges i helskost.

For mer informasjon, ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge