Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Nyhet fra Udo’s Choice: Endelig et vegetabilsk alternativ til fiskeolje!

I 20 år har Udo’s Choice Oljeblanding vært en av de desiderte bestselgerne på markedet. Nå utvides oljefamilien med nyheten Udo’s Choice +DHA.

Den nye Udo’s Choice Oljeblanding +DHA er en 100 prosent vegetabilsk olje rik på omega-3-fettsyren DHA fra alger. Alger er en vegetabilsk kilde til de lange omega-3-fettsyrene EPA og DHA, som bidrar til hjertets normale funksjon. DHA er også godt for både hjernen og synet.

I fiskeolje får du i deg omega-3 som fisk har spist fra alger – i Udo’s nye oljeblanding får du næring direkte fra kilden til de gode fettsyrene. Algene er dyrket i ferskvannsbassenger, og dermed helt fri for miljøgifter. Den nye oljeblandingen fra Udo’s Choice er derfor et rent plantebasert alternativ til fiskeolje!

Udo’s Oljeblanding +DHA inneholder en optimal sammensetning av omega-3 og -6 i mengdeforholdet 2:1. Produktet passer for hele familien fra 0-100, og anbefales spesielt til skolebarn og ungdom, til deg som trener og ellers alle som er opptatt av å bevare en god helse. Velegnet for vegetarianere.

Drikk gjerne oljen som den er, eller bruk den i en salatdressing, smoothie eller juice.

Veil. pris: 299,-

Selges i landets helsekostbutikker og på soma.no

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: 915 28 672,hans.ola.hevroy@midsona.no

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge