Gå videre til innhold
NYHET fra Mentholatum! Softlips Cube

Pressemelding -

NYHET fra Mentholatum! Softlips Cube

Softlips Cube er lekre og velduftende 5-i-1 leppepomader, som pleier, beskytter, mykgjør og fukter leppene dine – og gir dem en fin glans uten å klebe.

Vi introduserer 3 spennende NYHETER fra Mentholatum:

  • Fresh Mint
  • Pomegranate Blueberry
  • Vanilla Bean

Function meets fashion

Softlips Cube er en anderledes leppepomade og er mer enn bare en tradisjonell stick. Den lekre firkantede cuben gjør den lett å finne i vesken og den kuppelformede pomaden gjør det enkelt å fordele Softlips på leppene. I tillegg dekker leppepomadens mange gode egenskaper enhver kvinnes behov for leppepleie.

Softlips Cube er 5-i-1 leppepleie med avansert Lip Perfecting Technology:

  • Pleier – Vitamin A, C og E lindrer og reparerer ru og sprukne lepper
  • Beskytter – SPF 15 beskytter den sarte huden mot solens skadelige stråler
  • Mykgjør – Sheasmør mykgjør tørre lepper og holder dem glatte
  • Fukter – Sheasmør gjenopretter fuktighetsbalansen
  • Glansgivende – Olivenolje tillfører leppene den perfekte glans uten å klebe

Om Mentholatum

Mentholatum har vært på markedet i over 100 år og selskapet spesialiserer seg i produksjon av kvalitetsprodukter innenfor sunnhetspleie og kosmetiske produkter. Mentholatum-produktene gir effektiv og skånsom lindring og pleie til nese, munn og hender. I Norge markedsfører Mentholatum den velkjente salven med de mange gode egenskapene, Mentholatum lipbalm samt Mentholatum Intensiv Håndkrem. Mentholatum står også bak det kjente merket GO’Negl mot neglbiting. Fra uke 36 kan Mentholatum tilføye Softlips Cube leppepomade til sitt sortiment.

Softlips Cube lanseres eksklusivt i VITA i uke 36. Produktene kommer også i Vitus apotek og Ditt apotek i oktober/november. Veil. pris 89,90. Se mer på www.softlips.no

For mer informasjon og vareprøver, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge