Gå videre til innhold
Nyhet fra Friggs: Sunnere snack ‘on the go’

Pressemelding -

Nyhet fra Friggs: Sunnere snack ‘on the go’

En sunnere popcorn i snackform? Eller hva med maiskaker med deilig smak av ost? Endelig er de populære mini-maiskakene fra Friggs tilgjengelig i Norge!

Friggs sine maiskaker med smak av henholdsvis ost, pizza, grill og popcorn har lenge vært populære i Sverige. Nå er de tynne, sprø og smakfulle yndlingene også å finne i norske butikker - i et praktisk miniformat som er perfekt når du er på farten, er sugen på noe godt eller trenger et lite mellommåltid. Pakkene passer også like godt å ha med seg på en familieutflukt, eller bare som digg fredagssnack!

Friggs Snackpack kommer i fire ulike smaker:

Cheese: Minimaiskaker med digg smak av ost!

Pizza: Maiskaker med god smak av tomat, hvitløk, oregano og urter!

Grill: Glad i grillmat? Med Friggs sine snackpacks kan du ha med deg grillsmaken i veska eller sekken. Disse er også økologiske.

Popcorn: Et enkelt og sunnere alternativ for deg som elsker popcorn, men ikke alltid rekker å poppe. I tillegg til å være veldig gode, er maiskakene med smak av popcorn også økologiske.

Alle de fire smakene kan nytes med pålegg, men de er også gode som de er. Hver pakke inneholder ti maiskaker.

Veil. pris 12 kroner. Du finner dem i dagligvarebutikker. 

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge