Gå videre til innhold
Nyhet fra Cocosa – økologiske smakfulle kokosnøttchips!

Pressemelding -

Nyhet fra Cocosa – økologiske smakfulle kokosnøttchips!

Cocosa er den mestselgende kokosoljen i Norge, og har vært på markedet siden 2004. Endelig supplerer vi den populære serien med kokosnøttolje med en spennende nyhet – Cocosa chips!

Cocosa chips er crunchy og deilig snack til enhver anledning. Cocosa chips er økologiske, knasende sprø, kokosflak med mye smak. De er ristet (ikke fritert), rike på fiber og 100 % naturlige og gluten- og melkefrie. Cocosa chips kommer i to smakfulle varianter, og passer like godt alene, som topping eller tilbehør.

Sweet Cocosa chips er perfekt som strø på din frokostmüsli eller garnityr til middagens asiastiske cuisine og topping til søte bakverk. Eller alene når du har lyst på noe søtt.

Chili Cocosa chips har en deilig smak av hot chili, og er perfekt som topping på salaten eller som garnityr til middagen. Passer også godt som et alternativ til annen spicy snacks.

AUP kr 39. Selges i helsekost og på www.soma.no

For mer informasjon, høyoppløselige pressebilder og vareprøver, ta kontakt med PR-ansvarlig i Midsona, Marthe Kaasa Færø.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge