Gå videre til innhold
NYHET fra Atkins!

Pressemelding -

NYHET fra Atkins!

Atkins Advantage Peanut Caramel - den perfekte kombinasjon av salt og søtt.

I høst finner du endelig den nye Atkins Advantage Chocolate Peanut Caramel i butikkhyllene! Baren har høyt innhold av proteiner og fiber, og passer perfekt etter trening. Med lite sukker og god smak kan den også være redningen når søtsuget melder seg.

I fjor høst lanserte vi Atkins Advantage Fudge Caramel, som raskt ble en bestselger, og fortsatt er Norges mest solgte bar. Når vi nå lanserer Peanut Caramel er det med den samme gode og myke konsistensen Fudge Caramel er elsket for.

Baren inneholder hele 15 gram protein og 10,3 gram kostfiber og vil være et gunstig påfyll i forbindelse med trening. Den inneholder i tillegg lite sukker sammenlignet med flere andre barer, og er derfor ideell som et mellommåltid eller som en snack på farten. Spesielt for deg som ønsker å kutte sukker i hverdagen, eller for deg som følger et lavkarbokosthold.

Selges i dagligvare, apotek og www.soma.no

Veil.pris kr 31,-

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no 970 70 876

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge